Mediaanprijs gewonnen!

Mediaanprijs“Micha Verboeket, ICT-student aan Hogeschool Zuyd, kan zijn koffers pakken voor een studiereis naar de VS. Hij heeft namelijk de Mediaan ICT-prijs gewonnen. ” Zo valt er te lezen op de website van Hogeschool Zuyd…

Afgelopen vrijdag, 6 feb 2009, heb ik dus de Mediaan-ICT prijs gewonnen met het Koeriersysteem project. Dit is een project waar ik in de ProeftuinICT van Hogeschool Zuyd aan heb gewerkt. Meer informatie over het project is te lezen via onderstaande links.

Nu de prijs is gewonnen is dus de vraag wanneer ik naar Silicon Valley vertrek, en wat ik daar ga doen natuurlijk. Momenteel denk ik dat ik in de zomervakantie ga, maar daar kan ik nog even over nadenken. Ik heb er in ieder geval al zin in! Bedankt Mediaan/abs voor deze prijs!

2 thoughts on “Mediaanprijs gewonnen!

  1. Micha,

    Hartelijk gefeliciteerd met je mediaanprijs!
    Was te verwachten dat je het ver zou schoppen en dit geeft toch wel weer aan dat je het goed kunt he!

    Vergeet niet genoeg foto’s te maken en op je blog te plaatsen!

    Michael

  2. Pingback: Winnaar APG scriptieprijs 2010! | Blog - Micha Verboeket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>