San Francisco, here I come?

Sinds vandaag mag ik, toch nog sneller dan verwacht, beginnen met het innen van de Mediaan ICT-prijs die ik gewonnen heb.  18 mei begint de opleiding die ik voor ogen had. Deze datum leek eerder niet haalbaar doordat er niet genoeg aanmeldingen waren. Hierdoor was ik eigenlijk al aan het accepteren dat ik in september pas zou kunnen gaan. Vandaag heb ik dan toch nog het goede bericht mogen ontvangen: deze Java opleiding bij Sun in de Verenigde Staten gaat definitief door! Dat betekent dus dat ik mijn reis/vlucht ook kan gaan boeken… Omdat ik  van Mediaan nog de mogelijkheid krijg om een weekje van tevoren te genieten van San Francisco en omgeving betekent dit dat mijn vliegtuig waarschijnlijk al dit weekend de lucht in gaat!

De reis gaat dus 2 weken duren. Eerst een weekje vakantie in de USA, dan nog een 5daagse opleiding bij Sun (opleiding: http://www.sun.com/training/catalog/courses/SL-275-SE6.xml) en daarna helaas weer terug naar Nederland om direct weer verder te gaan met school. Het weekend daarna weer direct door naar België voor het grote verjaardagsfeest van mijn vriendin! (Kim, ik zal genoeg kofferruimte reserveren voor alle cadeaus die ik voor je mee kan nemen ;) ). 21 jaar, dan zijn we 3 maanden lang even oud / jong totdat ik in augustus weer een jaartje ouder word. Maarja tegen die tijd is het ook weer bijna kerstmis en nieuwjaar.. het gaat toch snel allemaal. Nog 9 weekjes en ik heb mijn schooldagen er al op zitten! Dan hoef ik alleen nog maar af te studeren.

Om maar weer even terug te komen op mijn reis: de plotselingen wijzigingen van agenda betekent dat ik ook maar eens moet beginnen met het plannen van mijn reis. Wat ga ik doen als ik daar ben? Amerika is groot, maar alleen al de stad San Francisco is ook niet zo heel klein! Waar moet ik mijn koffer mee vullen? Het schijnt 20 graden te zijn en zonnig, volgens de verwachtingen die gaan tot volgende week. Hoop maar voor mij dat het ook zo gaat zijn =)

Morgen ga ik mijn reis boeken. Dan weet ik ook wanneer ik precies vertrek en terug kom.

Tot morgen voor een update!

2 thoughts on “San Francisco, here I come?

  1. Nou Micha de trip gaat bijna beginnen! Ik ga je volgen op je blog (uiteraard). Dat zal wel moeten als fan. Hahaha! Heel veel plezier daaro! Vergeet niet foto’s te knippen heur :W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>