2 more nights in NL..

..voordat ik thuis vertrek op weg ga naar het vliegveld in Düsseldorf. Vandaag heb ik al een aantal gegevens gekregen over de reis. Ik vertrek dus om 11u vanaf Düsseldorf en vlieg dan naar Londen Heathrow. Vanuit daar direct door naar San Francisco, via Philadelphia. Ik kom om kwart na 9 ‘s avonds aan daar. Dat is dan +9 uur = kwart na 6 Nederlandse tijd. Daar begint de jetlag al! Dat betekent ook dat ik dus zo’n 18 uur in het vliegtuig zit :o !

Gisteren heb ik nog tevergeefs een paar banken lastig gevallen met de vraag of er nog ergens een paar dollars (USD) op voorraad waren, maar hier moest ik dus iets anders op verzinnen. Natuurlijk moet zoiets besteld worden (tja zo snel gaat de wereld tegenwoordig toch nog niet..). Hetzelfde geldt voor traveller cheques.. Gelukkig was mijn paps in Venlo vandaag en hij heeft nog even snel langs het GWK Travelex kunnen gaan waar ze wel altijd cash geld hebben.. hoera voor GWK! Anders zou ik niet eens geld hebben voor een taxi naar mijn hotel. Wat zijn die dollars een monopolie-geld trouwens, dat terzijde.

Dan komen we op het onderwerpje hotel. Vandaag zijn de details van de reis doorgegeven en was er even onduidelijkheid / miscommunicatie. Er was een hotel doorgegeven dat dus blijkbaar in San Jose ligt, zeker een uur van San Francisco(SF) af! Nu is dat geen hele grote ramp als het vervoer hier naartoe goed is, maarja ik heb toch liever een hotelletje in SF zelf, is ook een stuk goedkoper wat bus/trein/tram/metro/taxi/… Hopelijk komt alles goed, het reisbureau ging in ieder geval nog op zoek naar een nieuw hotel in SF zelf, dat ook dicht bij de locatie van mijn opleiding ligt.

Ook wel leuk om te zien nu al, is het gebouw waar ik de opleiding ga volgen aan het einde van mijn vakantie. Gelukkig hebben we Google Earth:

Tot zo ver de niet zo interessante foto’s. Foto’s die ik ga maken zullen over een paar daagjes wel te zien zijn op deze website.

Hier in NL was het vandaag toch weer zonnig. Als ik merk dat het in Californië slechter weer is dan hier…! Als er iets is wat ik haat is het wel vies grijs regenachtig weer! Mijn zusje komt bijna terug uit egypte dus dan word ik helemaal jaloers.

Ik ben ook maar eens moeten beginnen met het maken van mijn lijstje van spullen die ik mee moet nemen en ook een paar voorbereidingen treffen voor leuke plekjes waar ik naar toe kan gaan als ik in San Francisco ben. Dat is nogal een lijst geworden dus, want er is zoveel te doen daar! Meer dan in grote lijnen een paar plaatsen opschrijven kan ik toch niet doen vanuit hier. 

Genoeg over mijn leven vandaag… Gisteren zou Kim nog te horen hebben gekregen of haar aanvraag voor 3 of 4 maanden stage marketig in het buitenland is goedgekeurd. De school wilde echter weer iedereen in spanning laten wachten en heeft nog altijd niets laten horen. Scholen zijn toch allemaal hetzelfde wat zulke afspraken betreft, ook in België ;) Hopelijk kunnen we morgen nog een beetje feestvieren, anders zal ik het nieuws pas te horen krijgen als ik in Amerika ben :(

Ik denk dat ik nog wel iets laat weten wanneer ik hier thuis vertrek, ander krijgen jullie een eerste verslag als ik internet heb, hopelijk in mijn hotel.

Bye!

5 thoughts on “2 more nights in NL..

  1. Marketing, danku!

    En neen, enkel de PHL is zo erg wat afspraken betreft! De stress van alle o-zo slecht geregelde projecten, marketingdagen, Düsseldorf-uitstapjes en nutteloze taken/testen begint zich te uiten. Misschien moet ik er ook een blog over schrijven?

    x

  2. Hoi Micha. Was even nieuwschierig hoe het werkt met je site dus moest het even uitproberen. Zal zeker gaan lezen wat je allemaal schrijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>