An exciting day

Vandaag was nog een heel spannende maar ook stresserende dag. Het Hotel was iets(lees: heel veel) duurder dan verwacht waardoor ik bijna mijn vliegreis moest annuleren of verzetten, maar alles is toch nog goed gekomen gelukkig. Ik heb nu ook een hotel in San Francisco. Mijn tickets en alles heb ik hier nu liggen dus ik kan nu toch wel zeggen dat ik ook echt zeker ga. Pff dat moet ik niet te vaak doen zo’n echt last-minute reisjes.

Zo dadelijk ga ik Kim halen om nog de laatste uurtjes voor mijn vertrek morgenvroeg samen te zijn. Tja tja da wordt afscheid nemen op het vliegveld ;) Gelukkig zijn het maar 2 weekjes.. Kim heeft vandaag toch nog iets te horen gekregen over haar buitenlandse stage.. het gaat door! Kim en Ine, maak er ook in Londen maar een feestje van samen ;) Ik ben heel blij voor jullie. Voor mij betekent dat een paar maanden zonder Kim  :(. Gelukkig is Londen een stukje dichterbij waardoor een paar keer langskomen misschien niet zo heel duur hoeft te worden.. Als dat mag van jou(Ine) natuurlijk. Wanneer ik terug kom uit Amerika moeten we wel nog eens die cocktails gaan drinken he (inderdaad Ine dat vergeet ik niet haha :p)

Mijn volgende verslag gaat vanuit Amerika zijn. Mochten jullie een paar daagjes niets van mij horen hier dan ben ik nog druk op zoek naar Internet.

2 thoughts on “An exciting day

 1. Hoi Micha,

  We wensen je een superleuke reis naar Amerika toe!
  En we zullen goed voor uw Kimmetje zorgen ;)

  Groetjes!

 2. Haha, dit tekstje had ik dus even perongeluk niet gezien..

  Maar idd zoals Wendy al zei: we zullen goed voor Kimmie zorgen! En in Londen zal ik ook goed voor haar zorgen, als zij ook goed voor mij zal zorgen natuurlijk.. =D

  Je cocktails krijg je zeker en vast! Ik kijk al uit naar die lekkere cocktails!

  Amuseer je daar in Amerika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>