Welcome aboard

[Update]: Foto’s toegevoegd

Gisteren was nog een warmere dag dan zaterdag. Ik heb hier een groot pak orange juice op mijn hotelkamer staan om mijn ontbijtje mee te beginnen iedere morgen. Ik werd verrast doordat ze me dit pak in een bak hadden gezet met ijs. ‘s Morgens had ik dus lekker koude jus d’orange! Het hotel is afgelope paar dagen helemaal volgelopen met een paar franse tourbussen. Ik hoor dus de hele dag niets anders meer dan frans gebrabbel waar ik niets van versta. Waarom zoveel fransen in Chinatown in San Francisco? Ze hebben ook altijd zon zware lage stem wat je door iedere muur van mijn hotelkamer hoort.

Mijn lieve huisdiertje vanmorgen (RIP) heeft nog iets opgeleverd.. een Go USA / San Francisco card. Deze is een dag geldig en krijg ik een hele reeks kortingen of gratis toegang. Jammer dat de dag al half voorbij was en het tevens ook de laatste dag was dat ik nog kon genieten van San Francisco! Toch heb ik er nog gebruik van kunnen maken en had besloten om de Bay Cruise te gaan doen. Ook al waait het zo hard, omdat het zo warm is was het gelukkig niet koud op de boot. De entree op de boot begon met het uitdelen van zendertjes/radio’s om het commentaar tijdens de tour mee te kunnen luisteren. Naast de informatie over San Francisco heeft de cruise me ook een paar mooie fotos opgeleverd van de Golden Gate Bridge, Alcatraz en de skyline. Ook had ik mooi uitzicht op de plaatsjes waar ik afgelope dagen ben geweest zoals Transamerica Pyramid, Coit Tower, Sutro Tower, Baker Beach, Fort Mason, etc. etc. Dit was wel leuk om van een afstandje te zien weer, deze keer vanaf de boot. Op het water waren ook veel surfers, zeilboten en andere watersporten te bewonderen. Een kytesurfer wilde de show stelen door enkele meters van de boot af een paar meter de lucht in te springen op een golf. Ik doe het hem niet na.

Ik heb ook nog genoten van een lekker ijs met aardbeien en kiwi dat ik opgepeuzeld heb in het parkje dichtbij het hotel! Hmmm. Op zo een hete dag mocht dit natuurlijk niet ontbreken. De grote rode aardbeien die overal te koop lagen heb ik mezelf moeten dwingen om af te blijven. Ik had ook al een hele zak kersen op. Verslavend al dat eten rondom mij.

Vandaag begint “school”. Ik heb genoeg van mijn vakantie mogen genieten nu en moet hard gaan werken. Ik ben benieuwd hoe de eerste dag zal gaan.

Ik had weer een serie foto’s voor jullie, maar het internet hier in mijn hotel wil al een dag niet meewerken. Dit bericht plaatsen gaat nog net, de foto’s helaas net niet :(. Ik zal nog blijven proberen dus als het wel lukt laat ik het jullie weten.

[Update]: Ok hier zijn de foto’s dan: