Done?

Ik heb een paar daagjes niets meer van mij laten horen, wat jullie hopelijk niet erg vinden. Veel interessants had ik toch niet te vertellen. Dus wat heb ik de laatste dagen nog uitgespookt? …

De cursus verloopt nog redelijk goed. Zoals ik de vorige keer ook al aangegeven had ga ik er erg snel doorheen. De boeken, opdrachten, extra opdrachten etc. heb ik allemaal al afgewerkt. De laatste 2 dagen mocht ik ook al eerder naar huis gaan als de rest nog hun praktijkopdrachten gingen maken. Morgen dus nog een dagje mee luisteren en mezelf bezig houden met gerelateerde onderwerpen. Eigenlijk valt me de cursus wat betreft inhoud dus behoorlijk tegen vergeleken met was ik had verwacht. De vereiste voorkennis en verwacht niveau voor deze cursus was ook mensen die al ervaring hadden met programmeren, dus daar hoor ik ook bij!

Voor de rest vermaak ik mij prima met de mensen van de cursus. Ik blijk dus al meer gezien te hebben van San Francisco dan een aantal mensen die hier al een paar jaartjes wonen. Iedere middag ga ik met een aantal mensen iets gaan zoeken in de buurt om te lunchen.. keuzes genoeg! Mexicaans, thais, grill etc. zijn al allemaal langsgekomen.  Het ontbijt was de laatste dagen iets minder: donuts! Ik weet niet hoe die Amerikanen dat doen maar ‘s morgens beginnen met donuts… mijn maag heeft wel iets anders nodig dan die vette en zoete dingen om mijn dag mee te beginnen :d. Vandaag hebben we ons allemaal verzameld en zijn naar een thais buffet gegaan. We werden ook nog eens  ‘s middags verrast met een hele tafel vol met alle mogelijke smaken ijs. Van de standaard vanilla, (mexican)chocolat, fruit zoals mango, peach, jackfruit, tot en met mint, baby coconut, purle yam en weet ik veel wat nog allemaal! En iedere smaak was geen klein bakje.. ! Heeeerlijk, dat zijn pas originele smaken die je in de betere ijssalons in NL / BE nog niet tegen komt =)   (krijgen jullie ook al zin na mijn verhaal? ;))

De tijd die ik iedere dag na de cursus nog over heb kan ik niet veel meer mee. Het weer is ook een stuk minder goed dan vorige week, de zon schijnt niet meer als ik klaar ben en de wind is koud. Lekker rondlopen of hangen in de parkjes zit er ook niet meer in dus.

Nog een lange dag morgen en dan voor mij zaterdagochtend vroeg opstaan om op tijd naar het vliegveld te gaan! Dan begint weer een hele lange reis terug naar huis. Ik zie nu al op tegen die 20 uur reizen weer… pff. Maar ik zie wel al uit naar mijn kimmi!!