OpMijnRoute.nl deelname LIOFYeah!

OpMijnRoute.nlSamen met 2 studie genoten (Stefan Daelemans en Lars Meijers) doe ik mee aan het LIOF Yeah! programma om in aanmerking te komen voor een starterpakket van €35.000, wat ons helpt bij het opzetten van OpMijnRoute.nl.

Wat is LIOF Yeah?
LIOF Yeah! is een wedstrijd opgezet door LIOF (een limburgse inversteringsmaatschappij) die starterpakketten voor startende ondernemers ter beschikking stellen.

Om hiervoor in aanmerking te komen moeten we genoeg stemmen hebben om door te komen naar de volgende ronde. Klik hier om op ons te stemmen! Klik hier om naar www.opmijnroute.nl te gaan.

Wat is OpMijnRoute.nl?
Geen TomTom vervanger, geen flitsservice website, geen Google maps. Eén geïntegreerde, gebruiksvriendelijke webportal die tot nu toe nog ontbrekende diensten aanbiedt, of nog niet volwassen diensten toegankelijk maakt. Dat is OpMijnRoute.nl.

Achtergrond
Op dit moment zijn er een aantal vergelijkbare (online) diensten en producten op de markt die door een groot publiek gebruikt worden. Routeplanners en navigatiesystemen, file-informatie diensten en de welbekende POI’s (Points of Interests), in het Nederlands ook wel bekend als: “nuttige plaatsen”. OpMijnRoute.nl wil niet direct concurreren met deze diensten, wij willen aanvullen en gratis alternatieven aanbieden.

OpMijnRoute.nl
Een naam als OpMijnRoute.nl is goed te verkopen en te vermarkten volgens ons. Een naam die onthouden wordt door zijn simpliciteit. Deze naam leent zich ook uitermate goed voor subwebsites, denk hierbij aan flitsers.opmijnroute.nl, files.opmijnroute.nl, restaurants.opmijnroute.nl of hotels.opmijnroute.nl.

Technologie
Met onze technologische kennis van hedendaagse websiteontwikkelingen vormen we nu al een sterk team dat verstand heeft van de mogelijkheden. Diensten combineren en uitbreiden om innovatieve mogelijkheden aan eindgebruikers aan te bieden.

Realistisch en acceptabel
Geef je vaste routes in op je OpMijnRoute.nl profiel en ontvang alleen updates wanneer ook daadwerkelijk iets verandert op je vaste route op de door jou aangegeven tijden. Ook laagdrempelig gebruik van onze diensten is mogelijk, zonder profiel, zonder poespas, alleen wanneer jij dat wilt.

Plan op voorhand, ook zonder dure live-abonnementsdiensten. Krijg tips over veelvoorkomende files of controles op je route, zelfs voor uitstapjes volgende week. OpMijnRoute.nl weet je te bereiken via verschillende communicatiekanalen: online, e-mail, sms, smartphones en pocketpc’s of je vertrouwde navigatiesysteem.

Doelgroepen
Forensen, vakantiegangers, transportsector (‘kilometervreters’) en dagjesmensen. Dat zijn doelgroepen die we willen bereiken met onze diensten. We kunnen ons niet direct op al deze groepen richten, dus we willen starten met een basispakket aan functionaliteiten dat gedeeld wordt door de grootste groep.

Gratis diensten?
Ja. Om kosten te dekken moeten we ook geld binnen krijgen. Dit gaan we doen door geavanceerde diensten tegen een klein bedrag aan te bieden. Ook zijn er volgens ons mogelijkheden op het gebied van subtiele advertenties of partner/samenwerkingsverbanden.

Dus..
Helpen jullie ons op weg, een stukje dichter bij onze eindbestemming?