Winnaar APG scriptieprijs 2010!

APG ICT Scriptieprijs 2010Na het winnen van de Mediaan ICT prijs 2009 heb ik 18 november de APG ICT Scriptieprijs 2010 gewonnen met mijn afstudeerproject bij Mediaan/abs (waarmee ik bijna een jaar geleden ben afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd, opleiding Informatica, specialisatie Software Engineering). De APG ICT Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan 1 van de afstudeerders van de 5 ICT opleidingen van de Hogeschool Zuyd.

Het was een spannende finale tijdens de Kennis in Bedrijf-dag. Voor het eerst stonden Stefan Daelemans en ik tegenover elkaar; we zijn altijd een goed team samen geweest (tijdens de studie, maar zie ook ons laatste project nog: opmijnroute.nl) maar nu was het dus onvermijdelijk dat we in deze wedstrijd concurrenten waren. Stephan Tulkens, de andere finalist, stond er natuurlijk ook met een goede reden; we hadden allemaal een goed uitgewerkte afstudeeropdracht. Na een 10 minuten durende presentatie en verdediging voor de jury en andere geïnteresseerden ging de jury in beraad

waarna ik als winnaar werd aangewezen. Geen cursus/reis naar de VS deze keer.. maar wel een leuk geldbedrag van €3.000!

DSCN3837_small_website

Het is fijn om erkenning te krijgen voor alle moeite die ik in mijn projecten steek. Hard werkend aan mijn CV en bijna klaar met de Master in International Business, specialisatie Information Management ben ik me nu klaar aan het maken voor de volgende uitdaging: de arbeidsmarkt.

http://hszuyd-techniek.nl/index.php?page=75311EB47AD6484180AB56FFB0635367&item=476DF286CCCE4921A41FF9759005F17A
http://www.opleiding-limburg.nl/index.php/micha-verboeket-wint-apg-scriptieprijs-2010/
http://www.hszuyd.nl/index.jsp?news=234969&archive=false

2 thoughts on “Winnaar APG scriptieprijs 2010!

  1. Heey Micha,
    Tijdje niet gezien, maar proficiat met het behalen van de prijs. Ik was niet op de hoogte van de uitreiking op 18 november, anders was ik zeker als toeschouwer gekomen naar de finale. Veel succes verder.
    Groetjes Joep

  2. Hey Joep!
    Dankje. Ze hadden mij verteld dat alle laatstejaars ook uitnodigingen hadden gekregen. Maarja het ging ook erg snel ineens toen we bericht kregen dat we geselecteerd waren en moesten presenteren in de finaleronde.

    Ik zag laatst je bericht nog over de universiteit.. moet je zeker doen als je daar de tijd voor hebt en nog een stapje verder wilt gaan. Ik heb er in ieder geval geen spijt van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>